Deň vopred namočenú fazuľu dáme variť spolu s bobkovým listom. Z masti a polovičky múky pripravíme zápražku, pridáme posekanú cibuľu, zalejeme vodou, povaríme a dáme do uvarenej fazule. Smotanu rozmiešame so zvyškom múky, pridáme ju do fazule so zápražkou, osolíme a povaríme. Nakoniec pridáme čierne korenie, rozotretý cesnak a soľ.
streda 17. augusta 2016
Fazuľový prívarok
250 g suchej fazule, 30 g masti, 40 g hladkej múky, 20 g cibule, ¼ l kyslej smotany, soľ, bobkový list, mleté čierne korenie, cesnak, voda
Deň vopred namočenú fazuľu dáme variť spolu s bobkovým listom. Z masti a polovičky múky pripravíme zápražku, pridáme posekanú cibuľu, zalejeme vodou, povaríme a dáme do uvarenej fazule. Smotanu rozmiešame so zvyškom múky, pridáme ju do fazule so zápražkou, osolíme a povaríme. Nakoniec pridáme čierne korenie, rozotretý cesnak a soľ.
Deň vopred namočenú fazuľu dáme variť spolu s bobkovým listom. Z masti a polovičky múky pripravíme zápražku, pridáme posekanú cibuľu, zalejeme vodou, povaríme a dáme do uvarenej fazule. Smotanu rozmiešame so zvyškom múky, pridáme ju do fazule so zápražkou, osolíme a povaríme. Nakoniec pridáme čierne korenie, rozotretý cesnak a soľ.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára