V šupe uvarené a prelisované zemiaky zmiešame s ostatnými surovinami, mäso nakrájané nadrobno , cesnak prelisovaný, nakoniec pridáme nakysnutý kvások. Spracované cesto prikryjeme utierkou a necháme vykysnúť. Potom ho rozotrieme do vymasteného a múkou vysypaného pekáča a upečieme do zlatista.
pondelok 12. septembra 2016
Cmunda s údeným mäsom
300 g varených zemiakov, 200 g vareného údeného mäsa, 30 g droždia, 4 vajcia, 250 g detskej krupice, 250 – 300 g hrubej múky, 5 dcl mlieka, 3 strúčiky cesnaku, pažítka, majoránka, mleté čierne korenie, soľ
V šupe uvarené a prelisované zemiaky zmiešame s ostatnými surovinami, mäso nakrájané nadrobno , cesnak prelisovaný, nakoniec pridáme nakysnutý kvások. Spracované cesto prikryjeme utierkou a necháme vykysnúť. Potom ho rozotrieme do vymasteného a múkou vysypaného pekáča a upečieme do zlatista.
V šupe uvarené a prelisované zemiaky zmiešame s ostatnými surovinami, mäso nakrájané nadrobno , cesnak prelisovaný, nakoniec pridáme nakysnutý kvások. Spracované cesto prikryjeme utierkou a necháme vykysnúť. Potom ho rozotrieme do vymasteného a múkou vysypaného pekáča a upečieme do zlatista.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára